Головна Сьогодні

Як зробити датський бутерброд: покроковий рецепт від Григорія Германа

Готуємо апетитну закуску з тушонкою і тунцем

Не знаєте, що можна приготувати з тушонки? Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", поділився рецептом незвичайних датських бутербродів з тушкованою яловичиною, овочами і соусом з тунця. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.

Датський бутерброд

Датський бутерброд
Датський бутерброд
Фото: Скриншот из видео

Час приготування:

  • 30 хвилин

Складові:

  • 250 г тушонки
  • 150 г консервованого тунця
  • 70 г гірчиці
  • 70 г оливок
  • 1/2 шт. червоної цибулини
  • 3 помідори чері
  • 1 варене яйце
  • 10 мл оцту
  • 1 яєчний жовток
  • 100 мл рому
  • 1/2 лимона
  • 2 зубчики часнику
  • 100 мл олії

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте сковороду з олією, додайте цілий зубчик часнику. Підсмажте хліб з двох сторін, часник викиньте.
  2. Розігрійте ще одну сковороду з часником і олією. Додайте тушонку, готуйте до випаровування рідини. Влийте ром і підпаліть.
  3. Візьміть блендер і збийте яєчний жовток з цукром, гірчицею і олією. Влийте оцет, ще раз збийте.
  4. Додайте консервовану рибу без рідини і трохи подрібніть.
  5. Наріжте червону цибулю, помідори чері, яйце, оливки і цедру лимона.

Як зібрати бутерброд

Викладіть на хліб м'ясо, цибулю, яйце, помідори, оливки і соус. Прикрасьте кропом і цедрою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом чебуреків з м'ясом на сметані і розповідали, як зробити сальвадорські пиріжки з м'ясом від Григорія Германа.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти