Не знаєте, що можна приготувати з тушонки? Григорій Герман, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", поділився рецептом незвичайних датських бутербродів з тушкованою яловичиною, овочами і соусом з тунця. Покроковий процес приготування з відео дивіться нижче.
Датський бутерброд
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 250 г тушонки
- 150 г консервованого тунця
- 70 г гірчиці
- 70 г оливок
- 1/2 шт. червоної цибулини
- 3 помідори чері
- 1 варене яйце
- 10 мл оцту
- 1 яєчний жовток
- 100 мл рому
- 1/2 лимона
- 2 зубчики часнику
- 100 мл олії
Спосіб приготування:
- Розігрійте сковороду з олією, додайте цілий зубчик часнику. Підсмажте хліб з двох сторін, часник викиньте.
- Розігрійте ще одну сковороду з часником і олією. Додайте тушонку, готуйте до випаровування рідини. Влийте ром і підпаліть.
- Візьміть блендер і збийте яєчний жовток з цукром, гірчицею і олією. Влийте оцет, ще раз збийте.
- Додайте консервовану рибу без рідини і трохи подрібніть.
- Наріжте червону цибулю, помідори чері, яйце, оливки і цедру лимона.
Як зібрати бутерброд
Викладіть на хліб м'ясо, цибулю, яйце, помідори, оливки і соус. Прикрасьте кропом і цедрою.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом чебуреків з м'ясом на сметані і розповідали, як зробити сальвадорські пиріжки з м'ясом від Григорія Германа.