Ароматні капкейки з апельсином і маком – прекрасний десерт на Новий рік для дорослих і дітей. Щоб зробити тістечка по-справжньому святковими, прикрасьте їх повітряним "сніжним" кремом і зимовим декором.
Дивіться відео, як приготувати дієтичні мигдальні тістечка:
Капкейкі на Новий рік і Різдво
Час приготування:
- 1.5 години
Калорійність:
- 305 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 50 г маку
- 120 мл теплого молока
- 130 г вершкового масла кімнатної температури
- 3 ч. л. дрібно натертої апельсинової цедри
- 110 г цукру
- 2 яйця
- 1/4 ч. ложки розпушувача
- 190 г просіяного борошна
Для крему:
- 200 вершкового сиру
- 200 г вершкового масла
- 150 г цукрової пудри
- Цукровий декор – для прикраси
Спосіб приготування:
- Залийте мак теплим молоком і залиште на 15 хвилин.
- Збийте міксером цукор, вершкове масло і апельсинову цедру. Додайте по одному яйця і добре перемішайте.
- На мінімальній швидкості по черзі додавайте суміш борошна з розпушувачем і суміш молока з маком.
- Розподіліть тісто по паперовим формочках для капкейков на 2/3, помістивши їх в металеві. Випікайте в духовці протягом 20 хвилин при температурі 170 °С.
- Для крему збийте масло кімнатної температури з цукровою пудрою. Додайте сирний сир кімнатної температури і ще раз збийте.
Як прикрасити капкейки
Заповніть кондитерський рукав кремом і за допомогою насадки насадите крем на готові капкейки. Прикрасьте цукровим декором.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом бананових капкейків з кремом з вершкового сиру . "Сьогодні" також писали, як зробити капкейки "Червоний оксамит" .