Магазинний плавлений сир – не самий корисний продукт. Але таку закуску можна легко приготувати в домашніх умовах, і вона не буде містити шкідливих добавок.
Ми пропонуємо зробити плавлений сир з додаванням смажених печериць . Його можна намазувати на хліб, додавати в омлети, випічку і супи.
Домашній плавлений сир з грибами
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 146 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 250 г м'якого сиру
- 100 г вершкового масла
- 0.5 ч. л. солі
- 0.5 ч. л. соди
- 1 шт. яйце
- 200 г грибів шампіньйонів
- 3 ст. л. рослинної олії
Спосіб приготування:
- З'єднайте сир, яйце, сіль, соду, вершкове масло кімнатної температури.
- Добре пробийте блендером до кремоподібного стану.
- Поставте посуд з сумішшю на водяну баню. При постійному помішуванні варіть 15-20 хвилин. Вийде пластична маса, що тягнеться.
- Гриби поріжте невеликими шматочками і обсмажте на олії, злегка присоліть.
- Вмішайте гриби в сирну масу. Періодично помішуйте до повного охолодження сиру.
На замітку
Якщо сир не загусає до потрібної консистенції, додайте трохи більше соди. Але не переборщіть, інакше вона буде відчуватися в готовій закусці.
Дивіться відео, як зробити салат з редискою і плавленим сиром:
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити маффіни з плавленим сиром . Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як зробити суп з плавленого сиру .