Якщо у вас залишилися макарони від вчорашньої вечері, ви можете перетворити їх в дуже ситну і апетитну закуску – млинчики з начинкою з ковбаси, сиру, смаженої цибулі і перцю.
Покроковий відео рецепт від Григорія Германа, ведучого програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", дивіться нижче.
Макаронні млинці
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 300 г макаронів
- 200 г пшеничного борошна
- 200 г кукурудзяного борошна
- 150 г вершкового масла
- 200 мл вершків
- 100 г ковбаси
- 100 г сиру
- 1 цибулина
- 1 болгарський перець
- Сіль перець
- Рослинна олія – для обсмажування
Спосіб приготування:
- Подрібніть в блендері відварені макарони.
- Додайте обидва види борошна, вершкове масло і розімніть в крихту. В кінці влийте вершки. Замісіть тісто і відкладіть в сторону.
- Для начинки наріжте смужками болгарський перець, цибулю, сир і ковбасу.
- Обсмажте на олії овочі та ковбасу.
- Розділіть тісто на шматочки і тонко розкачайте.
- Покладіть в центр начинку, згорніть конвертиком. Умочіть в збите яйце, обсмажте до рум'яної скоринки.
- Повторіть з рештою інгредієнтів.
Як подавати млинці
Подавайте млинці гарячими разом зі сметаною або будь-яким соусом на ваш смак.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати манний пиріг з куркою за рецептом Григорія Германа. "Сьогодні" також ділилися рецептом морквяно-імбирного супу від телеведучого.