Страви, приготовані на пару, вважаються кориснішими і низькокалорійними. Вони містять мінімум жиру, зате зберігають практично всі корисні речовини продуктів.
Дивіться відео, як зробити незвичайний омлет:
Якщо у вас є пароварка, зробіть повітряний омлет на нашу рецептом. Він підійде навіть тим, хто стежить за фігурою або займається спортом.
Повітряний омлет в пароварці
Час приготування:
- 25 хвилин
Калорійність:
- 55 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2 яйця
- 100 мл молока
- Сіль, перець
- Рослинна олія
Спосіб приготування:
- Яйця збити їх вінчиком або міксером, додати молоко. Посолити і поперчити за смаком.
- Перелити отриману суміш в чашку пароварки, попередньо змастивши її олією. Включити таймер на 20 хвилин.
- Прикрасити готову страву можна зеленим горошком і зеленню.
Корисна порада
Щоб сніданок вийшов більше ситним, можна на ще гарячий омлет зверху натерти сир, в результаті вийде дуже апетитна скоринка. Цей варіант підійде тільки тим, хто не дотримується суворої дієти і не рахує калорійність кожної страви.
Для різноманітності також можна додати шматочки шинки, томатів, болгарського перцю, креветки або зелень.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом апельсинового пудингу на пару . "Сегодня" також писали, як варити буряк на пару.