Сирники з тофу з бананом і рисовим борошном можна зробити на сніданок під час Різдвяного посту, який триватиме з 28 листопада по 6 січня .
Дивіться відео, як приготувати незвичайні рожеві сирники:
Вибирайте для їх приготування саме твердий тофу: з м'яким тісто буде дуже рідким. Але і з твердого тофу не готуйте тісто заздалегідь, а відразу приступайте до смаження.
Сирники з тофу пісні
Час приготування:
- 20 хвилин
Калорійність:
- 190 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г твердого тофу
- 1 стиглий банан
- 1.5 ст.л. рисової муки
- Дрібка солі
- 1 ст.л. цукру
- Щіпка кориці
Спосіб приготування:
- Розімніть тофу виделкою в дрібну крихту.
- Банан очистіть, подрібніть в пюре і змішайте з тофу.
- Додайте в суміш рисове борошно, сіль, цукор і корицю, ретельно перемішайте.
- Сформуйте шість сирників, викладіть на розігріту сковороду з невеликою кількістю рослинного масла.
- Готуйте під кришкою кілька хвилин, потім переверніть сирники і обсмажити їх з іншого боку, вже не накриваючи.
Як подавати пісні сирники
Подавайте сирники теплими разом з соєвою сметаною, варенням, медом або кленовим сиропом.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що можна приготувати на сніданок з тофу . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати корисний перекус з тофу .