Новий рік завжди потрапляє на Різдвяний піст. Але це зовсім не означає, що потрібно відмовлятися від улюбленого олів'є .
Дивіться відео, в чому секрет салату олів'є:
Цей святковий салат можна приготувати без м'яса, ковбаси та яєць, а заправити домашнім пісним майонезом .
Пісний олів'є з яблуком, коренем селери і волоськими горіхами
Час приготування:
- 10 хвилин
Калорійність:
- 188 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 варена морква
- 1/2 банки консервованого горошку
- 100 г корнішонів
- 1 зелене яблуко
- 100 г кореня селери
- 1 маленький цибулю
- 10 шт. волоських горіхів
- 4 ст.л. пісного майонезу
- Петрушка – кілька гілочок
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Очистіть яблуко, морква і селеру від шкірки.
- Наріжте кубиками моркву, цибулю, корнішони, яблуко і корінь селери.
- Крупно нарубати волоські горіхи (залиште трохи для прикраси).
- З'єднайте всі нарізані інгредієнти, горошок, горіхи і майонез. Посоліть і перемішайте.
Як подавати салат
Прикрасьте готовий салат гілочками свіжої петрушки і горіхами, що залишилися.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом вінегрету з квасолею і медово-гірчичною заправкою . "Сьогодні" також писали, як приготувати пісні рибні котлети .