Рулети з лаваша – популярна холодна закуска, швидка і смачна. Ми радимо зробити її з начинкою з рибної консерви, відвареного рису, плавленого сирка і зелені.
Дивіться відео, як приготувати хрусткі рулети з лаваша:
Рулет з лаваша з рибною начинкою
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 322 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 1 цибулина
- 1 пучок зеленої цибулі
- 2-3 ст. л. плавленого сиру
- 2-3 ст. л. рису
- 2 ст. л. олії
- 1 тонкий вірменський лаваш
- Сіль за смаком
- 120 г консервованої риби (скумбрії, тунця)
Спосіб приготування:
- Рис відварити до готовності і відкинути на сито.
- Цибулю подрібнити і обсмажити на олії.
- Лаваш розгорнути, змастити плавленим сиром.
- Рибу при необхідності очистити від кісточок.
- У мисці змішати рис, обсмажену цибулю і розім'яту рибу. Додати дрібно нашатковану зелену цибулю і перемішати.
- Викласти начинку на лаваш рівним шаром. Згорнути лаваш з начинкою рулетом.
- Розрізати на скибочки і викласти на блюдо.
Як подавати рулет
Красиво викласти закуску на тарілку і прикрасити зеленою цибулею або іншою зеленню.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати рулет з лаваша за рецептом Аніти Луценко . "Сьогодні" також ділилися рецептом лінивої лазаньї з лаваша .