Головна Сьогодні

Як зробити багатошаровий салат "Філадельфія"

Рецепт суші-салату з рису, червоної риби, вершкового сиру, авокадо і огірків ⠀

Цей смачний листковий салат нагадує класичні роли "Філадельфія" . Він готується з вареного рису, слабосоленої червоної риби, авокадо, свіжих огірків і вершкового сиру. Така страва стане справжньою окрасою святкового столу.

Салат "Філадельфія" в стаканчиках

Суші-салат "Філадельфія"
Суші-салат "Філадельфія"
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 година

Калорійність:

  • 128 ккал на 100 г

Складові:

  • 200 г рису
  • 200 г слабосоленого лосося
  • 200 г свіжих огірків
  • 1 авокадо
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 2 ст. л. вершкового сиру
  • Щіпка білого кунжуту
  • Щіпка чорного кунжуту
  • 3 ст. л. рисового оцту

Спосіб приготування:

  1. Рис промити, залити 400 мл води і відварити до готовності. Додати по дрібці солі і цукру, в готовий рис влити 3 ст. л. рисового оцту. Остудити.
  2. Огірок, рибу і авокадо нарізати дрібними кубиками.
  3. Викласти шарами в склянку інгредієнти в наступному порядку: рис, вершковий сир, огірок, лосось, рис, вершковий сир, авокадо, лосось.

Як прикрасити салат

Зверху посипати білим і чорним кунжутом. Перед подачею полити соєвим соусом.

Дивіться відео, як зробити рол "Оселедець під шубою":

Нагадаємо, раніше ми розповідали, чому японська кухня вважається найкориснішою . Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом ролів з лососем і огірком.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти