Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як зробити солянку з капусти з копченими ковбасками

Солянка – це не тільки суп, але і страва з капусти

Солянка з капусти з ковбасками
Солянка з капусти з ковбасками
Фото: Depositphotos

Солянка з капусти – проста, ситна і дуже смачна страва. Для її приготування вам знадобляться прості інгредієнти, які можна знайти в будь-якому холодильнику: овочі, копчені ковбаски, зелень і томатний соус.

Дивіться відео, як зробити домашні копченості:

Солянка з капусти з ковбасками

Час приготування:

  • 1 годину

Калорійність:

  • 95 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • Білокачанна капуста – 500 г
  • Томатний соус – 2 ст. ложки
  • Копчені ковбаски – 3-4 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Морква – 1 шт
  • Помідор – 1 шт
  • Оливкова олія -2 ст. ложки
  • Зелень – 1 пучок
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. У сковороді або сотейнику розігріти оливкову олію.
  2. Цибулю дрібно нарізати і обсмажувати 5 хвилин на середньому вогні, постійно помішуючи.
  3. Моркву натерти на крупній тертці і додати до цибулі. Гасити на повільному вогні 5-7 хвилин.
  4. Помідор обдати окропом і очистити від шкірки, нарізати кубиками і додати до цибулі і моркви. Туди ж покласти томатний соус, перемішати і тушкувати 5-7 хвилин.
  5. Капусту нашаткувати тонкою соломкою, додати до овочів, перемішати і тушкувати 10-15 хвилин під закритою кришкою.
  6. Нарізати ковбаски і відправити їх до овочів. Тушкувати солянку на середньому вогні 10-15 хвилин, а за 5 хвилин до готовності покласти в неї дрібно посічену зелень.

В якому посуді тушкувати капусту

Посуд варто брати товстостінний, тоді нагрів буде рівномірним і тривалим. Підійдуть чавунна сковорода, качатницю, казан, чавунна або керамічна сковорода-гриль, каструля з товстим дном і антипригарним покриттям.

Для приготування капусти в духовці знадобиться чавунна жаровня, спеціальний керамічний або скляний посуд (жароміцний). Замість кришки ємність можна накрити фольгою.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом пирога з квашеною капустою . "Сьогодні" також ділилися рецептами страв з брокколі .

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів