Сирники з рисовим борошном виходять дуже ніжними і повітряними. Вони підходять тим, хто дотримується безглютенової дієти.
Дивіться відео, як зробити низькокалорійні сирники:
Ми пропонуємо приготувати сирники в мультиварці. Для цього найкраще підійде режим "Випічка".
Сирники з рисовим борошном
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 138 ккал на 100 г
Складові:
- 200 г сиру
- 1 ст. л. рисової муки + ще трохи борошна для формування сирників
- 1 щіпка морської солі
- Білок 1 яйця
- Цукор – за смаком
- 1 ст. л. олії
Спосіб приготування:
- Перемішати сир, білок, сіль, цукор і борошно.
- Сформувати сирники, обваляти в рисовому борошні.
- У каструлю мультиварки налити рослинне масло, викласти сирники, готувати в режимі "Випічка" 15-20 хвилин.
- Перевернути і знову включити режим "Випічка" на 5-10 хвилин.
- Подавати безглютенові сирники зі сметаною, варенням, медом або згущеним молоком.
Корисна порада
Ви можете зробити сирники несолодкими: замість цукру додати сіль, зелень і часник. А подати їх разом з скибочками слабосоленого лосося.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом сирників з в'яленої журавлиною і ягідним соусом. "Сегодня" також писали, як приготувати сирники без яєць і цукру .