Зефірний торт – десерт, який зможе зробити навіть дитина. Щоб приготувати такий красивий і смачний торт, вам зовсім не доведеться замішувати тісто і випікати його. Потрібно всього лише підготувати продукти та викласти їх шарами, утворюючи листковий десерт.
Дивіться відео, як приготувати сметанник без випічки:
Торт із зефіру і печива з вареним згущеним молоком
Час приготування:
- 15 хвилин
Калорійність:
- 912 ккал на порцію
Інгредієнти:
- 500 г зефіру
- 200 г горіхів
- 200 г пісочного печива
- 2 банки згущеного молока
- 3 банана
- 300 г вершкового масла 82.5%
Спосіб приготування:
- Кожну зефірну половинку розрізати навпіл в довжину, щоб з однієї штуки вийшло чотири.
- Дрібно посікти печиво і горіхи.
- Для крему збити згущене молоко і м'яке масло.
- Нарізати банан кружечками.
- Взяти роз'ємну форму, застелити харчовою плівкою і викласти десерт, чергуючи зефір – крем – горіхи – банан.
- Поставити на 4 години в холодильник.
Як подавати зефірний торт
Вийняти готовий торт з форми. За бажанням прикрасити і розрізати на порційні шматки.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як правильно смажити маршмеллоу на багатті . "Сьогодні" також розповідали, чим корисний зефір з желатином .