Смачний крабовий салат з кукурудзою і сухариками стане улюбленим для всіх, хто обожнює крабові палички. Він дуже легкий, апетитний і швидко готується, особливо, якщо відварити яйця заздалегідь.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані крабові палички:
Крабовий салат з кукурудзою і грінками
Час приготування:
- 30 хвилин
Час приготування:
- 197 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 2-3 яйця
- 6 крабових паличок
- 3 ст.л. консервованої кукурудзи
- 2 скибочки грінок
- 1 пучок салатного листя
- Майонез – за смаком
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Яйця відварити круто, остудити і почистити. Розрізати на шість частин.
- Хліб нарізати кубиками, посипати сіллю і перцем і підсушити в духовці або на сковороді. За бажанням посипати спеціями або сушеними травами.
- Крабові палички порізати навскоси великими скибочками.
- Викласти на тарілку листя салату, зверху красиво розкласти крабові палички, кукурудзу, грінки та яйця. Заправити майонезом після подачі.
Як вибрати якісні крабові палички
- На упаковці обов'язково повинна бути надрукована докладна інформація про виробника, склад, місце і дату виготовлення, термін придатності та умови зберігання;
- Якщо в складі на першому місці значиться сурімі або рибне філе, значить, риба в ньому становить більшу частину обсягу;
- Хороші крабові палички акуратні й рівні, соковиті і пружні. Вирізняються вони можуть бути тільки з одного боку, колір – від світло-рожевого до яскраво-червоного. Основна частина палички – біла;
- Охолоджені крабові палички повинні знаходитися в холодильних вітринах, заморожені – в холодильних шафах.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з креветками, авокадо і картоплею . "Сьогодні" також ділилися рецептом салату з крабових паличок і кальмарів .