День Святого Валентина вже зовсім скоро! Кубики з молочного желе з полуничними сердечками всередині – це відмінний сюрприз до Дня закоханих. Такий десерт сподобається і дорослим, і дітям.
Дивіться відео, як зробити букет з зефіру:
Желе "Сердечка" на День святого Валентина
Час приготування:
- 40 хвилин + час на застигання
Калорійність:
- 358 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 (по 85 г) пакетика полуничного желе
- 15-20 г желатину
- 5 1/2 склянки окропу
- 400 мл солодкого згущеного молока
- 1/2 склянки холодної води
Спосіб приготування:
- Скропити форму 23 х 33 см антипригарним спреєм.
- У велику миску висипати чотири пакетики полуничного желе. Влити чотири чашки киплячої води і перемішати до повного розчинення. Перелити в підготовлену форму і помістити в холодильник на дві години.
- У середню миску додати 1/2 чашки холодної води і насипати зверху желатин. Дати постояти протягом хвилини.
- Додати 1 1/2 чашки окропу і згущене молоко з цукром, добре перемішати і дати охолонути.
- Вийняти застигле червоне желе з холодильника і перевернути на дошку.
- Знову скропити форму антипригарним спреєм. За допомогою формочок для печива вирізати сердечка з желе. Викласти серця в форму.
- Залити молочно-желатинової сумішшю і помістити в холодильник на дві години. Вийняти і розрізати на квадрати.
Яка ємність чашки в рецепті
Одна чашка води – 235 мл.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .