Класичний жульєн з курки і грибів готується в спеціальних формочках, які називаються "кокотниці" або "рамекині". Але якщо ви хочете здивувати гостей незвичайною подачею, запечіть цю закуску в круглих булочках. Так жюльєн можна буде з'їсти разом з "посудом".
Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:
Жюльєн в булочці з грибами і куркою
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 667 ккал
Інгредієнти:
- 100 г твердого сиру
- 300 г курячого філе
- 50 мл соняшникової олії
- 100 мл вершків
- 200 г печериць
- 2 булочки
- 1 цибулина
- Сіль, перець за смаком
Спосіб приготування:
- Гриби помийте і наріжте тонкими пластинами. Подрібніть цибулю. Обсмажте на розігрітій олії гриби з цибулею.
- Відваріть філе в підсоленій воді. Наріжте, змішайте з грибами і вершками.
- Зріжте верхівку у булочок і дістаньте м'якоть. Нафаршируйте і натріть зверху сир.
- Запікайте 20 хвилин в розігрітій до 180 °С духовці.
Як подавати закуску
Подавайте жюльен на листі салату, разом зі свіжими огірками, помідорами і зеленню.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом жульєну зі свининою на сковороді . "Сьогодні" також розповідали, як зробити м'ясний жюльєн з картоплею.