Чаудер – гарячий суп на вершках. Ця ситна і навариста посьорбиця поповнить вашу домашню колекцію смачних страв і безсумнівно припаде до смаку дітям і дорослим. Ми поділимося рецептом чаудера з кукурудзою і беконом в мультиварці.
Дивіться відео, як зробити консервовану кукурудзу:
Кукурудзяний суп на вершках
Час приготування:
- 1 година
Калорійність:
- 378 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 4 склянки кукурудзи
- 1 склянка вершків (жирністю 10%)
- 500 г відвареного курячого філе
- 1 зубчик часнику
- 200 г бекону
- 1 цибулина
- 1 картоплина
- 1 морква
- 2 ст. бульйону
- 2-3 пера цибулі-шалот
- Сіль, чорний перець
Спосіб приготування:
- У блендер перекласти 2 склянки кукурудзи, залити вершками і подрібнити в пюре.
- У режимі "Випічка" обсмажити бекон в чаші мультиварки, поки з нього не витопиться весь жир. Хрусткий бекон викласти на тарілку.
- Картоплю нарізати невеликими кубиками, моркву – дрібними. Цибулину нашаткувати і обсмажити в жирі від бекону до прозорості. Додати подрібнений часник, картоплю і моркву. Помішуючи, обсмажувати все разом близько 15 хвилин.
- Додати в мультиварку бульйон, довести до кипіння і поставити режим "Суп" на 10 хвилин.
- Додати кукурудзяне пюре на вершках і розібране на волокна куряче філе. Посолити і поперчити.
Як подавати суп
Готовий суп розлити по тарілках, додати скибочки бекону і посічений лук-шалот.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати сирний суп з камамбером. "Сьогодні" також ділилися рецептом норвезького вершкового супу.