Хочете приготувати смачний суп в мультиварці? Ми рекомендуємо рецепт італійського томатного супу з овочами, пастою та консервованою квасолею.
Дивіться відео, як приготувати італійську пасту з медом і куркою:
Він дуже просто готується, але виходить приголомшливо смачним. Подавайте його до столу разом з тертим пармезаном і свіжою чіабаттою.
Тосканський суп в мультиварці
Час приготування:
- 1.5 години
Складові:
- 225 г консервованої білої квасолі
- 1 цибулина
- 1 морква
- 2 зубчики часнику
- 120 г дрібної або середньої пасти
- 2 ст. ложки томатної пасти
- Свіжий розмарин
- Пармезан
- Оливкова олія
- Сіль
- Чорний перець
Спосіб приготування:
- Подрібніть цибулю і часник. Моркву наріжте тонкими півкільцями.
- У чашу мультиварки налийте оливкова олія, додайте цибулю, часник і обсмажте до м'якості, встановивши програму "Випічка".
- Додайте гілочки розмарину, знявши з них листочки.
- Викладіть в чашу консервовану квасолю разом з рідиною, томатну пасту і листочки розмарину, дрібно їх нарізавши.
- Залийте водою, посоліть і поперчіть за смаком.
- Готуйте протягом 1 години, встановивши програму "Тушкування". За 10-15 хвилин до готовності додайте макарони.
- Готовий тосканський суп посипте тертим пармезаном. За бажанням додайте трохи рубаної зелені базиліка.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати юшку в домашніх умовах. "Сьогодні" також ділились рецептом супу з лісових грибів і картоплі.