Овочевий суп – дієтичний, корисний і поживний обід для тих, хто стежить за своєю фігурою і здоров'ям. Для ситності в нього можна додати рис, макарони або булгур.
Дивіться відео, як вибрати заморожені овочі:
Суп із заморожених овочів з рисом
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 43 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 500 г заморожених овочів для супу
- 1 кавова чашка рису
- 600 мл води або бульйону
- Сіль, перець
- Сушені трави
- Нарізана зелень – за смаком
Спосіб приготування:
- Закип'ятіть воду або бульйон. У киплячу рідину викладіть рис і варіть протягом 10 хвилин.
- Потім додайте заморожені овочі та варіть до готовності, близько 10-15 хвилин.
- Розлийте овочевий суп по тарілках і прикрасьте нарізаною зеленню. Подавайте разом з хлібом, за бажанням додавши сметану.
Корисна порада
Ви можете взяти найрізноманітніші овочі: квасолю, перець, картоплю, селеру, моркву, горошок.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати томатний суп з квасолею і ковбасками. "Сьогодні" також ділилися рецептом грибного супу з картоплею в мультиварці.