Риба у фользі в мультиварці – це відмінна ідея для смачного і корисного обіду. Ми радимо подати її разом зі спаржею, картоплею і помідорами.
Дивіться відео, як приготувати коропа по-азійському:
Філе окуня можна приготувати і в духовці. Спочатку запекти в протягом 10 хвилин при температурі 180-190 °С, а потім розгорнути фольгу і тримати рибу в духовці ще 10 хвилин. ⠀
Рибне філе в мультиварці
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 103 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- Філе окуня – 1 кг
- Лимон – 1 шт.
- Сіль за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
- Спаржа – 1 пучок
- Зелень кропу – 1 пучок
Спосіб приготування:
- Філе окуня промиваємо під проточною водою і просушують паперовим рушником. Натираємо сіллю і перчимо.
- Лимон нарізаємо шматочками. Відміряємо фольгу і відрізаємо листи такого розміру, щоб можна було загорнути частини філе окуня.
- У центр кожного аркуша фольги викладаємо філе окуня, а зверху на нього укладаємо лимонні дольки. Потім загортаємо його в фольгу, щоб воно тушкувалось у власному соку.
- Викладаємо в чашу мультиварки рибне філе, загорнуте в фольгу. Виставляємо режим "Тушкування" і готуємо протягом 30 хвилин. Після цього перевіряємо нашого окуня на готовність, розгорнувши фольгу. Якщо потрібно, готуємо ще кілька хвилин.
- Дістаємо рибу з мультиварки і знімаємо фольгу.
Як подавати філе окуня
На тарілку викладаємо трохи приготовленої спаржі, на нього акуратно розміщуємо готове філе окуня. Прикрашаємо часточками лимона і гілочкою кропу. Подаємо блюдо теплим з овочевим гарніром – запеченою картоплею і свіжими помідорами.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом лосося від Кортні Кардашьян .