Головна Сьогодні

Як запекти куряче філе в духовці з помідорами і сиром

Рецепт запечених курячих грудок з начинкою з томатів, зелені і сиру

Куряче філе з помідорами і сиром за нашим рецептом виходить дуже соковитим і ароматним. Таку страву можна подавати з будь-яким гарніром: відвареним рисом, картопляним пюре, макаронами або овочевим салатом.

До речі, сире філе з начинкою можна заморозити, щоб запекти його пізніше.

"Гармошки" з курячого філе з помідорами і сиром

Куряче філе з помідорами і сиром
Куряче філе з помідорами і сиром
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 45 хвилин

Калорійність:

  • 151 ккал на 100 г

Складові:

  • Куряче філе – 600 г
  • Помідор – 50 г
  • Твердий сир – 65 г
  • Сіль, спеції – за смаком
  • Зелень – за смаком
  • Панірувальні сухарі – для присипки

Спосіб приготування:

  1. Промити м'ясо і обсушити його паперовими рушниками. Посолити, поперчити, натерти улюбленими спеціями. Надрізати філе, зробити в ньому кишеньки.
  2. Нарізати сир і помідори пластинками.
  3. На фольгу налити олію, посипати сухарями. Зверху викласти філе. У розрізи вставити шматочки сиру і помідора, додати подрібнену зелень.
  4. Зробити човники з фольги. Запікати в них курку при 200 ºС протягом 25-30 хвилин.

Корисна порада

Замість помідора можна взяти консервовані ананаси, а також додати в кишеньки пластинки шинки.

Дивіться відео, як зробити мафіни з курячого фаршу:

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом печені з курки з зеленим горошком, а також писали, як запекти курячі ніжки в беконі.

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти