Шампанське – головний напій новорічного застілля . А на аперитив можна подати коктейль на його основі.
Дивіться відео, як легко вибрати шампанське і вино:
Ми рекомендуємо зробити коктейль із шампанського з ківі, медом і ананасовим соком. Він дуже легкий і освіжаючий, з приємною кислинкою.
Коктейль з шампанського з ківі
Час приготування:
- 5 хвилин
Калорійність:
- 80 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 400 мл шампанського
- 1 ківі
- 2 ст. л. ананасового соку
- 2 ч. л. рідкого меду або кленового сиропу
- Лід
Спосіб приготування:
- Очистіть ківі, наріжте і покладіть в чашу блендера.
- Додайте ананасовий сік і мед, збийте до однорідності.
- Налийте 3/4 склянки шампанського в кожен келих.
- Розділіть пюре навпіл і перелийте в келихи.
- Подавайте коктейль з кубиками льоду і листочками м'яти.
Як вибрати шампанське для коктейлю
Алкогольні коктейлі на основі шампанського завжди смачні і нескладні у приготуванні. Ви з однаковому успіхом можете використовувати сухе або напівсолодке ігристе вино – все залежить від ваших уподобань.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати абрикосовий мус з шампанським .