Коктейль "Зелений мексиканець" – гарне рішення для літніх вечорів. Незважаючи на екзотичну назву, він ніяк не пов'язаний з країною ацтеків. Цей алкогольний напій придумав український бармен Сергій Кадацький.
Назву коктейль отримав завдяки своєму кольору і основному компоненту – текілі, походження якої – Мексика.
Коктейль "Зелений мексиканець"
Час приготування:
- 1 хвилина
Калорійність:
- 148 ккал на 100 г
Складові:
- 25 мл лікеру із зеленого банана "Пізанг Амбон"
- 10 мл лаймового або лимонного соку
- 35 мл срібної текіли
Спосіб приготування:
- У шот налити банановий лікер.
- За допомогою барної ложки сформувати другий шар коктейлю з лимонного соку (на цьому етапі важливо не допустити змішування інгредієнтів).
- Таким же чином сформувати третій шар – налити текілу поверх соку.
- Випити коктейль залпом і без трубочки, щоб не розшарувався. За бажанням можна закусити шматочком апельсина, лимона або лайма.
Корисна порада
Банановий лікер можна замінити лікером з дині "Мідорі".
Дивіться відео, як приготувати смородиновий лікер:
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати полуничний коктейль "Маргарита". Сьогодні.Lifestyle також ділилися секретами приготування коктейлю "Текіла Санрайз".