Головна Сьогодні

Коктейль "Зелений мексиканець": класичний рецепт приготування

"Зелений мексиканець" – один з найзнаменитіших коктейлів з текіли

Коктейль "Зелений мексиканець" – гарне рішення для літніх вечорів. Незважаючи на екзотичну назву, він ніяк не пов'язаний з країною ацтеків. Цей алкогольний напій придумав український бармен Сергій Кадацький.

Назву коктейль отримав завдяки своєму кольору і основному компоненту – текілі, походження якої – Мексика.

Коктейль "Зелений мексиканець"

Коктейль "Зелений мексиканець"
Коктейль "Зелений мексиканець"
Фото: Depositphotos

Час приготування:

  • 1 хвилина

Калорійність:

  • 148 ккал на 100 г

Складові:

  • 25 мл лікеру із зеленого банана "Пізанг Амбон"
  • 10 мл лаймового або лимонного соку
  • 35 мл срібної текіли

Спосіб приготування:

  1. У шот налити банановий лікер.
  2. За допомогою барної ложки сформувати другий шар коктейлю з лимонного соку (на цьому етапі важливо не допустити змішування інгредієнтів).
  3. Таким же чином сформувати третій шар – налити текілу поверх соку.
  4. Випити коктейль залпом і без трубочки, щоб не розшарувався. За бажанням можна закусити шматочком апельсина, лимона або лайма.

Корисна порада

Банановий лікер можна замінити лікером з дині "Мідорі".

Дивіться відео, як приготувати смородиновий лікер:

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати полуничний коктейль "Маргарита". Сьогодні.Lifestyle також ділилися секретами приготування коктейлю "Текіла Санрайз".

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти