Коли ви готуєте кабачки на мінімальному вогні протягом 4 годин, відбувається щось чарівне – вони перетворюються на кремоподібний соус, який ідеально підходить до пасти. Меган Маркл, спасибі за лайфхак!
Паста з болоньєзе з кабачків
Складові:
- 1 ст.л. оливкової олії
- 1 цибулю, нарізану
- 5 середніх цукіні або кабачків, нарізаних
- 1/2 склянки води
- бульйонний кубик
- 340 г пасти рігатоні
- сік половини лимона
- 1 стакан тертого пармезану
- щіпка пластівців перцю чилі
Рецепт приготування:
- У великій каструлі на середньому вогні нагрівайте оливкову олію.
- Додайте цибулю і смажте до м'якості, близько 6 хвилин. Додайте кабачки, воду і бульйонний кубик. Приправте сіллю і перцем.
- Зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте каструлю. Готуйте 4 години (!), часто помішуючи, поки кабачки не стануть зовсім м'якими.
- Коли соус буде майже готовий, відваріть пасту в підсоленій воді. Злийте рідину.
- Посоліть і поперчіть соус, потім додайте лимонний сік, пармезан і пластівці чилі. Негайно подавайте.
Нагадаємо, раніше сайт "Сегодня" писав, яким сніданкам надає перевагу Меган Маркл. Крім цього, ми повідомляли, що на честь весілля принца Гаррі і Меган Маркл випустили морозиво.
Дивіться відео про весільний торт принца Гаррі і Меган Маркл: