Бісквітний рулет – дуже популярний десерт. Начинка для нього підійде будь-яка: збита солодка сметана, перетертий з цукром лимон, будь-який джем, варене згущене молоко. А щоб рулет не ламався при згортанні, скористайтеся нашими порадами.
Швидкий бісквітний рулет
Інгредієнти на 4 порції:
- 1 склянка борошна
- 3/4 склянки цукру
- 2 ст.л. меду
- 3 яйця
- 1 ч.л. гашеної соди
- будь-яка начинка на ваш смак
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- У миску покласти яйця, цукор, мед, соду і борошно. Добре збити міксером.
- Деко застелити папером для випічки і змастити олією. Вилити тісто, щоб вийшов тонкий шар на все деко.
- Поставити в духовку, розігріту до 200 C. Випікати 5-7 хвилин до золотистого кольору.
- Випечений бісквіт повинен легко відділятися від паперу. Змастити корж начинкою, згорнути в рулет. Розрізати на шматки і подавати.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептами дріжджового і бісквітного тіста для рулету. Сайт "Сегодня" також писав, як приготувати шоколадно-бісквітний торт з полуницею.
Дивіться відео, як приготувати тістечка з цитрусовою начинкою: