Варена кукурудза знайома всім з дитинства. Найсмачніша кукурудза виходить, якщо cваріть її разом з чашкою молока і шматочком вершкового масла. Так вона виходить особливо ніжною і соковитою.
Дивіться відео, як приготувати консервовану кукурудзу на зиму:
Оскільки кипляче молоко піднімається дуже швидко, потрібно обов'язково розбавити його водою. Вибирайте цільне молоко, оскільки знежирене може згорнутися. Крім цього, молоко з низьким вмістом жирних речовин не додасть кукурудзі по-справжньому насичений смак. Ви можете навіть використовувати вершки замість молока, якщо хочете.
Як швидко варити кукурудзу з молоком
Складові:
- 6-8 качанів кукурудзи
- 1 чашка молока
- 115 г вершкового масла
- вода
- крупна сіль
Читайте також:
Рецепт приготування:
- Наповніть велику каструлю водою наполовину, доведіть до кипіння.
- Додайте молоко і масло.
- Очистіть качани кукурудзи, за бажанням розламайте їх навпіл. Складіть в каструлю і зменшіть нагрів.
- Кип'ятіть кукурудзу протягом 8-10 хвилин. Перевірте готовність виделкою – зерна повинні легко проколюватися.
- Дістаньте кукурудзу і подавайте її разом з крупною сіллю.
Для нотаток : цей спосіб приготування підходить тільки для цукрової кукурудзи, вона вариться не більш 15 хвилин. А кормові сорти, які часто продаються на наших ринках, будуть готові тільки через 2-3 години.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати свинячі реберця з кукурудзою і соусом барбекю. "Сьогодні" також розповідали, як приготувати мексиканський салат з кукурудзою.