Смачним і ситний салат з вареними яйцями, свіжими огірками, кукурудзою і зеленим горошком буде доречним на будь-якому столі. Він готується швидко і швидко з'їдається. А якщо ви відварите яйця заздалегідь, то зробите салат всього за 10 хвилин.
Як приготувати вершковий салат з пасти:
Салат з кукурудзи, горошку і яйця
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 105 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 200 г консервованої кукурудзи
- 200 г консервованого горошку
- 2 яйця
- 1-2 свіжих огірка
- Кілька стебел зеленої цибулі
- 3 ст.л. майонезу
- Сіль за смаком
Спосіб приготування:
- Яйця залити холодною водою, довести до кипіння і варити 10 хвилин. Остудити, почистити і нарізати кубиками.
- Свіжі огірки помити, за бажанням почистити і нарізати кубиками.
- Зелену цибулю дрібно порубати.
- Змішати в салатнику всі інгредієнти, заправити майонезом і посолити за смаком.
- Салат заправити майонезом, додати за смаком сіль і перемішати.
Як зробити салат дієтичним
Щоб зменшити калорійність страви, використовуйте легкий майонез, сметану або їх суміш. Салат також можна заправити соусом з йогурту і часнику .
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з куркою, грибами і огірками .