Салат з кабачками, руколою, фетою і помідорами – найкращий варіант для збалансованого і легкого перекусу літнього дня. Він заправляється сумішшю оливкової олії і бальзамічного оцту, але ви можете додати до соусу ще й часник, сушені італійські трави і лимонний сік.
Літній салат зі смажених кабачків
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 42 ккал на 100 г
Складові:
- 2 молодих кабачки або цукіні
- 150 г руколи
- 3 стиглих помідори
- 100 г фети або бринзи
- Оливкова олія і бальзамічний соус – для заправки
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- Кабачки нарізати кружечками, скропити оливковою олією і обсмажити на грилі або сковороді з обох сторін.
- Руколу промити і обсушити.
- Помідори нарізати на кружечки, бринзу – на кубики.
- З'єднати всі інгредієнти, посолити, заправити олією і бальзамічним соусом.
Як подавати салат
Дати салату постояти 10-15 хвилин, щоб він настоявся, і подавати разом зі свіжим хлібом.
Дивіться відео, як приготувати фаршировані кабачки на грилі:
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати салати з куркою і грибами. Сьогодні.Lifestyle також ділилися рецептом грецького салату зі смаженим сиром.