Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати консервовану кукурудзу на зиму: покроковий рецепт

Рецепт корисної заготовки на зиму від телеведучого Сергія Лівадного

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Домашня консервована кукурудза – ніжна, м'яка, смачна, абсолютно без хімікатів і шкідливих консервантів. Є спосіб, завдяки якому можна приготувати кукурудзу так, щоб взимку відчути смак свіжозварених молоденьких качанів.

Як консервувати кукурудзу

Час приготування: більше години

Складові:

  • Качани цукрової кукурудзи
  • вода
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 чайні ложки цукру
  • 1 десертна ложка оцту

Спосіб приготування:

  • Для консервації підійдуть цукрові сорти кукурудзи. Качани потрібно очистити і скласти в каструлю з окропом. Накрити кришкою і почекати 40 хвилин.
  • Кукурудзу можна і не кип'ятити, а просто сирою скласти в банку, залити розсолом і стерилізувати в закритій банці. Але телеведучий Сергій Лівадний вважає, що краще зварити кукурудзу в каструлі.
  • Підготуйте банки: покладіть 1 чайну ложку солі, 2 чайні ложки цукру і 1 десертну ложку оцту. Додайте цілі качани кукурудзи, влийте розсіл до країв і закатайте.

Нехай ваша консервація буде найвдалішою!

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що в світі стає модною синя кукурудза. "Сьогодні" також ділилися порадами, як правильно варити, тушкувати і смажити овочі

Всі подробиці в спецтемі Заготовки на зиму: покрокові рецепти

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів