Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Як приготувати домашнє сливове вино: покроковий рецепт:

Смачне вино можна зробити не тільки з винограду

Відео: "Ранок з Україною" (Телеканал Украина)

Сливове вино відрізняється цікавим фруктовим ароматом. Як приготувати його в домашніх умовах, розповів телеведучий каналу "Україна" Сергій Лівадний.

Перший секрет – збирати сливи потрібно тоді, коли вони вже почнуть падати на землю. Якщо вам попадаються гнилі плоди, викиньте їх – вони тільки зіпсують напій.

Другий секрет – Не мийте фрукти. Замість цього протріть кожну сливу чистою ганчіркою. Якщо плоди помити, вони не "заграють", а згниють, і перетворяться на звичайне добриво.

Сливове вино без кісточок

Сливове вино
Сливове вино
Фото: Depositphotos

Спосіб приготування:

  1. Дістаньте кісточки з фруктів. Змішайте сливи з водою в пропорції 1: 1. Це потрібно для того, щоб плоди повністю віддали свій сік, а потім дріжджі перетворили його на вино.
  2. На кожен кілограм слив додавайте по 100-300 г цукру, в залежності від солодкості фруктів. Поставте в темне прохолодне місце на кілька днів.
  3. Коли сливи повністю віддадуть свій сік у розчин, їх потрібно відфільтрувати і залишити для бродіння до повної готовності.

Вино зі слив приємно здивує своїм смаком ваших рідних і близьких. Головне – дотримуйтеся чистоти, і все у вас вийде!

Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати сливовий пиріг з медом і хрусткою крихтою. Сайт "Сьогодні" також ділився рецептом сливового пирога за рецептом з газети The New York Times.

Всі подробиці в спецтемі Заготовки на зиму: покрокові рецепти

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

вино сливи напій рецепт як приготувати
Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Загрузка...

Популярні статті

Новини партнерів