Сьогодні готуємо красивий листковий салат з ікри мойви з креветками. Для початку відваріть картоплю в шкірці і дайте йому охолонути. Потім почистіть і натріть на крупній тертці. В окрему мисочку натріть круто зварене яйце, а в третю – сир твердих сортів.
Крабові палички складіть в блендері і перебийте в неоднорідне пюре. Помістіть їх в окрему ємність.
Як просочення між шарами будемо використовувати ікру мойви з креветками. Ця закуска додасть нашій страві пікантний смак.
Візьміть кулінарне кільце і покладіть його на тарілку. Додайте картоплю і щедро просочіть її ікрою мойви з креветками. Потім викладіть твердий сир і знову змастіть його ікрою. Після цього зробіть яєчний шар і шар ікри. Зверху покладіть подрібнені крабові палички, прикрасьте дрібно нарубаною петрушкою і ікрою мойви з креветками.
Акуратно зніміть кулінарне кільце і подавайте святковий салат до столу.
Нагадаємо, раніше Олексій Суханов розповів, як приготувати фаршировані крабові палички. Ведучий також поділився рецептом кальмарів з начинкою в азіатському стилі.