Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.
Прийняти
Головна Сьогодні

Кращий рецепт сирників з родзинками на сковороді

Готуємо смачні сирники з сиру сніданок

Сирники з ізюмом
Сирники з ізюмом
Фото: Depositphotos

Смачні cирнікі з родзинками – що може бути краще на сніданок? Вони особливо смачні разом зі сметаною і варенням. Перед подачею їх можна посипати цукровою пудрою, прикрасити листочками м'яти і свіжими ягодами.

Дивіться відео, як приготувати дієтичні сирники:

Сирники з родзинками солодкі

Час приготування:

  • 30 хвилин

Калорійність:

  • 240 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 600 г сиру (9%) або творожних сирків
  • 100 г родзинок
  • 1 ст.л. сметани
  • 1 жовток
  • 1 ч.л. солі (без верху)
  • 5 ст.л. цукру
  • 1,5 ст.л. манки
  • Борошно або манка – для обвалювання
  • Ванілін

Спосіб приготування:

  1. Сир змішайте з сіллю і цукром, додайте ванілін. Додайте сметану і попередньо замочений ізюм.
  2. Додайте жовток, потім манку. Добре перемішайте і сформуйте кульки.
  3. Обваляйте кульки в борошні (або манці), злегка сплющуючи їх. Повинні вийти акуратні, щільні сирники.
  4. Розігрійте в сковороді трохи олії. Смажте сирники з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Корисні поради

  • Не беріть дуже вологий сир;
  • Додавши манну крупу, залиште тісто на 10 хвилин. Це дозволить манці набрякнути;
  • У тісто додайте манку, а обваляйте в борошні. Так сирники будуть пишніше і не розваляться.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати справжній Львівський сирник . "Сьогодні" також ділилися рецептом бананових сирників .

Читайте найважливіші новини в Telegram, а також дивіться цікаві інтерв'ю на нашому YouTube-каналі.

Джерело: Сьогодні

Новини партнерів

Популярні статті

Новини партнерів