I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Макаронний тренд в Instagram: як приготувати пасту-гортензію

Автор пасти – американка Лінда Ніхолсон. Для своїх макаронів вона використовує тільки натуральні барвники

Схоже, що паста і все, що з нею пов'язано, не стоятиме на місці ще дуже багато часу. Ми розповідали про каскателі, які кинули виклик спагеті, тепер дізнаємося про найпопулярніші в Instagram кольорові макарони. Висновків швидких робити не варто, це не просто різнокольорові макарони, це справді щось неймовірне. Адже їхні кольори та абсолютно непередбачувана форма вражають. Авторка тренда – американка Лінда Ніхолсон. Дізнаємося докладніше про це і про те, як такі макарони можна приготувати вдома.

Якщо ви вважаєте себе майстром дріжджової випічки і готові поділитися своїми рецептами, беріть участь у нашому конкурсі та вигравайте призи.

Реклама
Фото: instagram.com/saltyseattle/

Дитяче хобі, що переросло в макаронне мистецтво

Свої перші макарони Лінда Ніхолсон приготувала в 4 роки. Її пристрасть до макаронів заграла з більшою силою, коли дівчина жила в Італії. І, після роботи в декількох ресторанах, Лінда вирішила займатися своєю улюбленою справою вдома і ділитися результатами в соцмережах.

Спочатку це були кольорові макарони у формі горошку, пледів, зірок тощо. Згодом це все знайшло складніші форми та поєднання кольорів. Тепер Дінда – головний інфлюенсер з кольорових макаронів. Переконайтеся самі. І це лише кілька робіт Лінди.

Реклама

"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
"Квіткова паста"
1/5

Чим фарбуєте, Ліндо?

А що Цікаво, що попри коментарі заздрисників, Лінда запевняє: свої макарони вона "забарвлює" виключно натуральними продуктами – куркумою, соком шпинату і буряук, чаєм матча й іншими. Спробуємо приготувати пасту-гортензію від замісу тіста до соусу, який її прикрашатиме.

Реклама

Читайте також:

Паста-гортензія: рецепт

Фото: https://www.instagram.com/saltyseattle/

Інгредієнти для тіста

  • Борошно грубого помелу з твердих сортів пшениці – 400 г
  • Яйця куряі – 4 шт.
  • Сіль за смаком
  • Натуральні барвники (блакитний матча, куркума, сік шпинату, сік буряка)

Для соусу

  • Горошок зелений свіжий або морожений – 50 г
  • Вершки 20% – 20 мл
  • Пармезан – 80 г
  • Оливкова олія – 3 ст. л.
  • Чебрець подрібнений – щіпка
  • Мелений чорний перець, сіль – за смаком

Спосіб приготування

  1. Вирізати з тіста кола діаметром 2-2,5 см.
  2. Скласти гурток навпіл і сформувати за допомогою зубочистки квіти.
  3. Шумівкою опустити в киплячу підсолену воду, щоб квіти не злипалися. Варити 5-7 хвилин.
  4. Для соусу в сковороду з оливковою олією висипати зелений горошок, налити вершки, на повільному вогні довести до кипіння.
  5. Додати в соус із горошком натертий пармезан. Перемішувати, доки сир не розплавиться.
  6. Вийняти шумівкою пасту, залити соусом з вершків та пармезану.

Тут знайдете поради з приготування різото від шеф-кухаря.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти