Ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик полюбляє готувати млинці з несолодкими начинками. Її фірмова страва – млинці з лососем, вершковим сиром і шпинатом.
Рецепт млинців від Лілії Ребрик
Складові:
- 300 г борошна
- 2 яйця
- 0,5 л молока
- 250 г шпинату
- 200 г сиру "Філадельфія"
- 150 г слабосоленого лосося
- Рослинна олія
- Сіль за смаком
Рецепт приготування:
- У мисці змішати борошно, яйця, молоко, додати дрібку солі. Збити вінчиком до однорідної маси.
- На розігрітій сковороді з соняшниковою олією посмажити тонкі млинці.
- Шпинат добре промити і злегка припустити в сотейнику з ложкою олії. Рідину вилити і охолодити до кімнатної температури. Додати вершковий сир і добре перемішати.
- Нарізати скибочками рибу.
- На кожен млинець викласти начинку зі шпинату і сиру, лосось і згорнути в рулетики.
Нагадаємо, ранішеЛілія Ребрик поділилася рецептом оригінальної гарячої закуски. Вона також розповіла, як зробити з картопляного пюре апетитну закуску.
Дивіться відео, як приготувати дієтичні млинці за рецептом Григорія Германа: