I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Масляна-2020: які млинці готують в різних країнах світу

Кожна країна має свій національний рецепт млинців

Масниця – одне з найстаріших свят слов'янських народів. Це смачне гуляння триває цілий тиждень, що передує початку Великого посту. І хоча Масляну вважають українським святом, насправді, млинці люблять не тільки у нас. Чи не кожна країна світу має свої національні рецепти. Відео про них дивіться нижче.

Наприклад, в Індії готують млинці з ферментованого тесту з рису і сочевиці. Колумбійці і венесуельці люблять кукурудзяні млинці, які подаються з начинкою з м'якого білого сиру. Китайські млинці більше схоже на чебуреки. У начинку часто кладуть качине м'ясо і зелену цибулю, фаршировані яйця або шинку.

Реклама

Читайте також:

Фіни люблять товсті, запечені в духовці млинці, які подаються з ягодами і великою кількістю крему. А японці готують смажені коржики з суміші яєчного тіста і капусти – окономіяки. А ось в США зберігають вірність традиціям – роблять блюдо з пшеничного борошна і називають його панкейк .

Реклама

Без кленового сиропу, але з фруктами – такий вигляд мають панкейки по-австралійськи. Канадці теж в захваті від товстеньких млинчиків. І все це тільки класичні варіанти, а скільки рецептів існує насправді, невідомо, тому що кожна господиня готує млинці по-своєму.


Марокканські млинці "Багрір"

Млинці на воді
Млинці на воді

Реклама

"Багрір" – це марокканські млинці з медовим соусом, які не тільки порадують вас своїм незабутнім смаком і ароматом, але і здивують зовнішнім виглядом.

Час приготування:

  • 2 години

Інгредієнти:

  • Вода – 650 мл
  • Пшеничне борошно – 300 г
  • Манка – 100 г
  • Жовтки – 2 шт.
  • Цукор – 1 ч. Л.
  • Соняшникова олія – 1 ч. Л.
  • Дріжджі – 0,5 ч. Л.
  • Розпушувач – 0,5 ч. Л.
  • Сіль – 1 щіпка

Спосіб приготування:

  1. У глибокій мисці або каструлі змішайте всі сухі інгредієнти: просіяне борошно, манку, цукор, дріжджі, розпушувач. Влийте масло, додайте жовтки, цівкою влийте теплу воду і ретельно перемішайте.
  2. Протягом однієї-двох хвилин збивайте масу міксером або блендером. Накрийте кришкою і залиште бродити в теплі на годину-півтори.
  3. Тісто, що збільшилося в два рази, акуратно перемішайте і виливайте ополоником на злегка розігріту сковороду без масла. Вогонь повинен бути трохи більше слабкого. Як тільки верхня пориста сторона підсохне – млинець готовий! Млинці смажаться тільки з одного боку.
  4. Для начинки змішайте розтоплене вершкове масло з медом, рясно змастіть млинці.

Раніше ми розповідали, що можна зробити з млинців на Масляну: ТОП-5 незвичайних рецептів .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти