I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

"МайстерШеф" 9-й сезон: всі подробиці третього випуску

З самого початку третього випуску два кулінари покинули шоу

У п'ятницю, 13 вересня, на телеканалі СТБ пройшов третій випуск кулінарного шоу 9-й сезон "МайстерШеф". Дізнайтеся, хто залишився у шоу, а для кого участь закінчилася на початковому етапі.

                                                                         

Реклама

                                                                          Дивіться третій випуск "МастерШеф" 9 сезон від 13.09.2019:

Реклама

З самого початку учасників зібрали в історичному місці Києва – Андріївському узвозі. У 9-му сезоні це перший виїзний конкурс. Незмінні судді перед початком випробування потішили учасників – за сімейними обставинами шоу передчасно покинули касир в супермаркеті Олена Нікуліна і водій тепловоза Сергій Акінін. Варто зазначити, що така ситуація склалася вперше за вісім сезонів шоу "МастерШеф" і учасників залишилося 18. Такому результату подій зраділи всі, адже конкурентів стало менше.

Проте! Судді ухвалили важливе рішення і повернули в шоу Елеонору Зубенко та Назара Вітковича, що вийшли з проекту в минулому випуску учасників.

Реклама
INSTAGRAM (@masterchefstb)

Перше випробування – "кулінарне обличчя" Києва

Після того, як двадцятку знову сформували, учасники почали виконувати нове завдання третього випуску. Учасники поділилися на дві команди – "червоних" і "синіх" фартухів. Їх завдання – нагодувати туристів з Азії. Зазвичай умови виїзних випробувань були простими – смачно приготувати і продати якомога більше. Але в цьому році судді вирішили ускладнити завдання.

"Старе місто давно стало кулінарним центром столиці, куди спеціально приїжджають навіть зарубіжні туристи. І щоб вразити іноземних гостей, учасники повинні продумати страви в стилі "фьюжн": поєднати українську кухню з європейською та азіатською", – сказав Ектор Хіменес-Браво.

На приготування страв учасникам виділили дві години і ще одну годину на те, щоб продати свої кулінарні шедеври туристам, які тут проходять. Найскладніше для команд виявилося придумати, чим же вони дивуватимут закордонних гостей Києва.

INSTAGRAM (@masterchefstb)

Чого тільки команди не придумали – вареники з лососем, фаршмак, німецькі ковбаски, борщ з рибою в азіатському стилі, гедза (японські смажені пельмені) з вишнями, млинці з бананом і філадельфією, профітролі. Але страви в стилі "фьюжн" виявилися не єдиною складністю для команд. Прямо посеред конкурсу почався дощ, і учасникам довелося готувати ще в складніших умовах. Але, незважаючи на зливу, учасники впоралися із завданням. Тепер треба було найцікавіше – продати свої страви туристам.

INSTAGRAM (@hectorjimenezbravo)

"Погода так жорстоко зіпсувала всі плани. Тому вперше за всі сезони ми змінюємо правила гри посеред випробування і їдемо в павільйон, де ваші шедеври дегустуватимемо ми, судді. Нам шкода, що гості Києва так і не спробували страви", – вийшов до учасників Ектор і попередив про зміну правил.

Під час оцінки страв судді відзначили високі смакові якості приготованих шедеврів, особливо вразила Ектора баранина і суп, який виглядав як борщ, але за смаком нагадав японський місо-суп. А ось судді Володимиру Ярославському не припав до душі салат з буряком і гедза – блюдо, яке зовсім не було схоже на смажені пельмені, а мало вигляд звичайних вареників з вишнями.

У підсумку перемогу в першому конкурсі здобула команда "червоних фартухів". Їх страви виявилися ближчими до "фьюжин". За правилами шоу, "червоні" відправляються на балкон, а "сині" мають проголосувати за двох, на їхню думку, найслабших членів команди. За результатами голосування, чорні фартухи наділи директор школи Дмитро Ламза і капітан команди Андрій, який сам прийняв таке рішення – відповідати за свої недоліки.

Кулінарна естафета

Настав час другої "битви" – і знову учасникам довелося поділитися на команди. Капітани по одному вибирали собі найсильніших кулінарів у команду. Волею випадку останнім знову залишився директор школи Дмитро, якому і так дістався чорний фартух. Як виявилося, учасники проекту вважають його найслабшим, а тому не бажають його бачити в своїй команді.

"І знову я в останньому вагоні ... Принижений", – говорить Дмитро.

Читайте також:

Кожна команда повинна приготувати одне блюдо, а саме – легендарний французький десерт "Фрезье". Але важливий момент – команди готуватимуть по черзі, а не всі разом. В цьому і головне завдання кулінарної естафети. За словами Ектора, тільки так кожен з учасників зможе себе проявити на 100%. На приготування ніжного десерту з полуницею учасникам було відведено 1,5 години.

Обидві команди, на перший погляд, впоралися. Але, коли Ектор почав розрізати торт "червоної" команди, розчарувався. Коржі зовсім не були схожі на бісквіт.

А ось у "синіх" бісквіт вийшов ніжним і повітряним, але з кремом вони прогадали. У такій думці зійшлися двоє суддів – Єлизавета і Володимир. Похвалу і вищу оцінку від Ектора отримала команда "синіх". Відповідно, чорний фартух сьогодні отримає хтось із членів червоною команди.

Битва чорних фартухів на виживання

І, як вирішив Ектор, за прокол з бісквітом чорний фартух отримала Олена Хміль разом з Назаром, якого тільки в цьому випуску повернули в шоу. І тепер власникам чорних фартухів належить поборотися за своє місце, приготувавши свинячу вирізку з кабачковою ікрою в беконі.

І за традицією, завдання ускладнене – цього разу за 1,5 години учасники повинні приготувати вказане блюдо, маючи лише інструменти першої необхідності. Все інше їм потрібно було роздобути самостійно – нарубати дров, розпалити багаття і спорудити ємності для готування. Для Олени цей конкурс виявився найскладнішим, адже тут потрібна була фізична чоловіча сила.

INSTAGRAM (@masterchefstb)

1,5 години кропіткої роботи, фізичної праці, і чотири учасники готові почути вердикт! У цій нелегкій боротьбі крізь дим і вогонь із завданням частково впоралася єдина дівчина, яка брала участь у битві на виживання, Олена. Її презентація була близька до оригінальної страви. У цій битві однозначно переміг Назар – його соус, презентація і м'ясо вразили суддів.

Директор школи Дмитро Ламза в цьому випуску виявився найслабшим і Ектор відправив чоловіка додому. Але він виявився не єдиним, хто покинув проект, суддям довелося попрощатися з Оленою Хміль. Ектор вирішив відправити дівчину додому через фатальну помилку – Олена подала блюдо з непривабливим шпинатом. В підсумку у проекті залишилося 18 учасників, які в наступному випуску дивуватимуть кулінарними здібностями.

Список учасників, які продовжувати боротьбу в кулінарному шоу:

  1. Елеонора Зубенко
  2. Сергій Денисов
  3. Юлія Акименко
  4. Артем Янковий
  5. Лілія Сорокіна
  6. Марія Кобзєва
  7. Андрій Боденко
  8. Юлія Клименко
  9. Анастасія Погосова
  10. Руслан Лучків
  11. Ольга Ткачук
  12. Володимир Лялін
  13. Руслан Шилін
  14. Назар Віткович
  15. Наталія Троян
  16. Ліля Сорокіна
  17. Анна Кіеу
  18.  Олександра Єфіменко

Також пропонуємо вам дізнатися, як пройшов другий випуск кулінарного шоу.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти