Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали" на СТБ. У проєкті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.
Цього разу суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сінабонів: "Ви ніколи в житті не спробуєте нічого смачнішого!"
"Сінабони тануть у роті, булочки з крем-сиром і корицею. Вони зроблять вас щасливими, обожнюваними своєю сім'єю і гостями", – заінтригував Ектор.
Булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво
Інгредієнти на тісто:
- 250 мл молока
- 2 яйця кімнатної темпаратури
- 75 г вершкового масла кімнатної температури
- 520-600 г борошна
- 100 г цукру
- 1/2 ч.л. солі
- 1 пакет активованих сухих дріжджів (7 г)
Начинка:
- 200 г коричневого цукру
- 3 ст.л. меленої кориці
- 75 г м'якого вершкового масла
Глазур (фростінг):
- 110 г м'якого крем-сиру
- 55 г м'якого вершкового масла
- 180 г цукрової пудри
- 1/2 ч.л. ванільного екстракту
- 1/8 ч.л. солі
Спосіб приготування:
- Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте.
- Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
- Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
- Збризніть олією тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці.
- У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.
- Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру.
- Зробіть рулет, починаючи з найдовшою боку, отримаєте рулет 45 см в довжину.
- Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте підійти в теплому місці протягом 45 хвилин.
- Нагрійте духовку до 200°С. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.
Як зробити глазур для сінабонів
Поки випікаються булочки, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.
Дайте сінабонам охолонути 15-15 хвилин і змастіть ще теплі сінабони глазур'ю (фростінгом). Смачного!
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом булочок "Равлики". Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати сінабони з родзинками.