I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

"МастерШеф": фантастичні булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво

Рецепт сінабонів з вершковим сиром в духовці

Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали" на СТБ. У проєкті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.

Цього разу суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом сінабонів: "Ви ніколи в житті не спробуєте нічого смачнішого!"

Реклама

"Сінабони тануть у роті, булочки з крем-сиром і корицею. Вони зроблять вас щасливими, обожнюваними своєю сім'єю і гостями", – заінтригував Ектор.

Булочки з корицею від Ектора Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво – суддя кулінарного шоу "МастерШеф"
Ектор Хіменес-Браво – суддя кулінарного шоу "МастерШеф"

Реклама

Інгредієнти на тісто:

  • 250 мл молока
  • 2 яйця кімнатної темпаратури
  • 75 г вершкового масла кімнатної температури
  • 520-600 г борошна
  • 100 г цукру
  • 1/2 ч.л. солі
  • 1 пакет активованих сухих дріжджів (7 г)

Читайте також:

Начинка:

Реклама
  • 200 г коричневого цукру
  • 3 ст.л. меленої кориці
  • 75 г м'якого вершкового масла

Заготовки булочок
Заготовки булочок

Глазур (фростінг):

  • 110 г м'якого крем-сиру
  • 55 г м'якого вершкового масла
  • 180 г цукрової пудри
  • 1/2 ч.л. ванільного екстракту
  • 1/8 ч.л. солі

Булочки з глазур'ю
Булочки з глазур'ю

Спосіб приготування:

  1. Нагрійте молоко (тепле) додайте дріжджі, не перемішуйте.
  2. Змішайте у великій мисці вершкове масло, цукор, сіль, яйця з сумішшю дріжджів, добре перемішайте і потім додайте борошно.
  3. Вимішуйте тісто 10 хвилин руками або 5 хвилин на середній швидкості в комбайні.
  4. Збризніть олією тісто і дайте відпочити, накривши плівкою в теплому місці.
  5. У невеликій мисці змішайте коричневий цукор, корицю і відкладіть.
  6. Розкачайте тісто до розмірів 45 на 55 см, змастіть 75 г вершкового масла і додайте суміш кориці і коричневого цукру.
  7. Зробіть рулет, починаючи з найдовшою боку, отримаєте рулет 45 см в довжину.
  8. Наріжте на 12 булочок, викладіть в прямокутну форму, змащену маслом і накрийте плівкою. Дайте підійти в теплому місці протягом 45 хвилин.
  9. Нагрійте духовку до 200°С. Випікайте сінабони в центрі духовки 15 хвилин.

Як зробити глазур для сінабонів

Поки випікаються булочки, зробіть глазур (фростінг). Змішайте крем-сир, вершкове масло, цукрову пудру, ваніль і сіль до повітряного стану.

Дайте сінабонам охолонути 15-15 хвилин і змастіть ще теплі сінабони глазур'ю (фростінгом). Смачного!

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом булочок "Равлики". Сьогодні.Lifestyle також писали, як приготувати сінабони з родзинками.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти