Щосуботи глядачі стежать за шоу "МастерШеф. Професіонали "на СТБ. У проекті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.
Цього разу беззмінний суддя проекту Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом повітряних канадських панкейків. Після прочитання рецепта вам точно захочеться відразу бігти готувати!
Суддя "МастерШеф.Профессіонала" Ектор Хіменес-Браво: Коли я вранці встаю в Канаді, ці панкейкі – перше, що спадає на думку. Ароматні, пишні, з кленовим сиропом і ягодами. Велика чашка кави і схід літнього сонця – все це піднімає настрій і заряджає енергією на весь день. Хочете спробувати самі смачні канадські панкейкі ?
Канадські панкейкі від Ектора Хіменес-Браво
Час приготування:
- 30 хвилин
Складові:
- 260 г борошна
- 50 г цукру
- 4 ч.л. розпушувача
- 1/2 ч.л. солі
- 1 велике яйце
- 360 мл молока
- 55 г топленого вершкового масла кімнатної температури
- 2 ч.л. ванільного екстракту
- Ягоди і кленовий сироп (можна замінити на мед)
Спосіб приготування:
- Змішати всі сухі інгредієнти.
- З'єднати окремо всі вологі інгредієнти.
- Змішати сухі і вологі вінчиком, щоб вони тільки змішалися, що не перебити їх (повинно бути густе тісто, але якого можна налити на сковороду). Дайте тісту відпочити 5-10 хвилин. Можна додати шматочки заморожених ягід.
- Нагрійте сковороду, додайте трохи вершкового масла, на 1 панкейк приблизно 3 ст.л. тіста.
- Смажте, поки не з'являться бульбашки на поверхні, а краї будуть запечені, потім перевертайте і смажте до золотисто-коричневого кольору.
Як подавати канадські панкейкі
Подавайте з кленовим сиропом (або медом) і ягодами (за бажанням).
Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво ділився рецептом сангрії з літніми фруктами .