I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

"МайстерШеф": рецепт м'ясних пиріжків емпанадас від Ектора Хіменес-Браво

Емпанадас дуже популярні в Латинській Америці

Щосуботи глядачі стежать за шоу "МайстерШеф. Професіонали" на СТБ. У проєкті готують не тільки учасники, а й судді: Ектор Хіменес-Браво, Володимир Ярославський, Ольга Мартиновська. Крім того, вони радують своїх глядачів і поза кадром, розробляючи і описуючи все нові рецепти.

Цього разу беззмінний суддя проєкту Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом пиріжків свого дитинства.

Реклама

Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво
Суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво

Ектор Хіменес-Браво: Ви пам'ятаєте свої улюблені пиріжки з дитинства? Ті, що бабуся готувала, запашні, щоб з'їсти їх з молоком або холодним квасом? А хочете спробувати пиріжки з мого дитинства? У мене було все те ж, як і у вас, тільки квасу не було. І називалися пиріжки емпанадас. Запрошую вас в моє дитинство, емпанадас з картоплею і м'ясом, все як в Україні і з українських продуктів.

Емпанадас з фаршем

Реклама

Інгредієнти для тіста:

  • 360 г борошна
  • 1/2 ч.л. солі
  • 170 г вершкового масла (нарізаного кубиками)
  • 1 яйце
  • 125 мл молока

Спосіб приготування тіста:

  1. Змішайте борошно і сіль в процесорі (можна вимішувати руками)
  2. Додайте вершкове масло, яйце і молоко потроху. Змішайте, поки не вийдуть невеликі окремі кульки і тісто стане м'яким і еластичним.
  3. Зробіть кульку з тіста і дайте відпочити 10 хвилин.
  4. Розділіть тісто на дві кульки і розкачайте качалкою два диски.
  5. Кільцем або формою 12 см зробіть маленькі диски, наповніть начинкою і сформуйте емпанадас.
  6. Змастіть яйцем і запікайте в духовці 20-25 хвилин при температурі 190 ºС.

Читайте також:

Реклама

Інгредієнти для начинки:

  • 300 г яловичого фаршу
  • 2 картоплі варені
  • 1/4 ч.л. солі (якщо використовуєте свіжий часник або цибулю, то 1/2 ч.л. солі)
  • 1/4 ч.л. гранульованого часнику або 1/2 зубчика часнику
  • 1/4 ч.л. гранульованої цибулі або 50 г нарізаної цибулі
  • 1/4 ч.л. зіри (кумина) – продається на ринках
  • 2 ст.л. соусу – дивіться рецепт далі
  • 1 ст. л. масла

Спосіб приготування начинки:

  1. Обсмажте м'ясо, додайте спеції і варену картоплю (її потрібно трохи роздавити).

Суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво з емпанадас
Суддя "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво з емпанадас

Інгредієнти для соусу:

  • 100 г дрібно нарізаної цибулі
  • 200 г нарізаного томата
  • 100 г зеленої цибулі
  • 1 ч.л. масла
  • 50 г нарізаного болгарського перцю
  • 1 ч.л. томатної пасти
  • 1/4 ч.л. солі
  • 1 зубчик часнику дрібно нарізаного

Спосіб приготування:

  1. Додайте всі інгредієнти в нагріту сковороду, крім томатної пасти, на середньому вогні.
  2. Обсмажте, поки вони не стануть м'якими і додайте томатну пасту, обсмажте ще 3 хвилини
  3. Можете зберігати в холодильнику до 2 тижнів і додавати до овочів, м'яса, яєць або використовувати як заправку до супів.
  4. Готові емпанадас подаються з соусом Табаско або Чилі.

Нагадаємо, раніше Ектор Хіменес-Браво ділився рецептом сангрії з літніми фруктами.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти