I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Медальйони зі свинини з апельсинами і червоною цибулею: рецепт дня

Готуємо запечену свинину з апельсинами і цибулею в духовці

Свинячі медальйони в духовці з апельсинами і червоною цибулею – страва, яку можна готувати як в будні, так і на свята.

Дивіться відео, як приготувати пряну свинину з грибами:

Реклама

Це варіація на тему кисло-солодкого китайської кулінарної традиції. А підсмажений бекон – вплив французького рагу.

Читайте також:

Реклама

Свинячі медальйони з апельсинами в духовці

Час приготування:

  • 1.5 години

Калорійність:

Реклама
  • 223 ккал на 100 г

Інгредієнти:

  • 600-700 г свинячої вирізки
  • 70 г тонко нарізаного бекону
  • 4 апельсина
  • 2-3 червоні цибулини
  • 4 гілочки тархуна
  • 4 гілочки чебрецю
  • 1 гілочка розмарину
  • 4-5 зубчиків часнику
  • 4 ст. ложки червоного винного оцту
  • 1 ст. ложка цукру
  • 8 ст. ложок оливкової олії
  • Сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Лук наріжте тонкою соломкою і складіть в широкий жароміцний лоток. Апельсини очистіть і наріжте кружальцями або часточками, часник дрібно порубати. Додайте апельсини і часник в лоток разом з листочками чебрецю, розмарину і тархуна. Полийте все половиною оливкового масла і оцтом. Присипте цукром, посоліть і поперчіть. Перемішайте.
  2. Поставте в розігріту до 200 °С духовку на 40 хвилин.
  3. Тим часом зачистите свинину від плівок і сухожиль. Розріжте м'ясо поперек волокон на порційні шматки по 150-170 г кожен. Накрийте кожен шматок плівкою і відбийте вздовж волокон, надавши м'ясу круглу форму медальйона.
  4. Посоліть, поперчіть, оберніть кожен шматок м'яса тонкою смужкою бекону і закріпіть шпажкою, щоб бекон не розгорнувся під час приготування. Обсмажте на сильно розігрітій сковороді з усіх боків на олії до золотистого кольору.
  5. Перекладіть м'ясо в лоток до печеним овочам і апельсинів, поверніть в духовку ще на 15-17 хвилин. Надріжте медальйон, щоб перевірити його готовність, – виділився сік повинен бути прозорим. Дістаньте з духовки і дайте 5-7 хвилин відпочити.

Що подати на гарнір до свинини

До запеченого м'яса добре підійде рис, кускус, булгур або картопляне пюре.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати свинячий шашлик в маринаді з ківі . "Сьогодні" також ділилися рецептом свинини в азіатському стилі .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти