Паста з креветками, цукіні, часником і вершковим соусом – це ідеальний рецепт для обіду. Ви можете посипати готову страву тертим пармезаном.
Паста з креветками і цукіні
Інгредієнти:
- 1/2 упаковки пасти
- 2 ст.л. оливкової олії
- 1 цукіні або молодий кабачок
- 2 зубчики часнику
- 200-300 г великих креветок
- 200 мл жирних вершків
- Сіль, мелений перець
- Мускатний горіх
Рецепт приготування:
- Відваріть пасту в підсоленій воді, злийте рідину.
- Поки макарони варяться, промийте варено-заморожені креветки і натріть кабачок на крупній тертці.
- Часник очистіть і наріжте тонкими пластинками.
- Розігрійте сковороду з оливковою олією, додайте часник і цукіні. Смажте, час від часу помішуючи, поки кабачки не стануть м'якими. Не готуйте занадто довго, овочі повинні залишатися злегка хрусткими.
- Додайте розморожені креветки і смажте ще хвилину. Потім влийте вершки, приправте за смаком і проваріть ще кілька хвилин. Пам'ятайте, що готові креветки повинні нагадувати букву "С". Якщо вони згорнулися в букву "О", це означає, що ви їх перетримали.
- Наприкінці додайте пасту, перемішайте. Готово!
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати салат з креветками, авокадо і картоплею. Сайт "Сегодня" також розповідав, як приготувати піту з салатом з курки і овочів. Крім цього, ми ділилися рецептом котлет з фаршу з часником.
Дивіться відео, як приготувати пасту з мідіями і томатним соусом:
Читайте також: