У програмі "Ранок з Україною", яка виходить на каналі "Україна" у будні о 6:30, популярний український співак і композитор Олег Винник розкрив секрет приготування фірмової юшки на багатті.
Олег Винник – один з найзатребуваніших артистів нашої країни. Він активно гастролює містами України, а вже зовсім скоро відбудеться його грандіозне столичне шоу "Ти в курсі", яке канал "Україна" покаже напередодні новорічних свят. Втім, Олегу вдається знаходити час і на хобі, одне з яких – риболовля. Як зізнається артист, вперше він рибалив ще в дитинстві.
"Мені було років 6 або 7. Я втік на риболовлю на нашу сільську річку Гірський Тікич, а матері не сказав. Так тоді отримав", – згадує Олег Винник.
Ексклюзивно в "Ранку з Україною" співак поділився власним рецептом ароматної юшки.
Юшка від Олега Винника
Інгредієнти:
- вода – 3 л
- карасі – 2 шт.
- картопля – 3 шт.
- морква – 1 шт.
- цибуля – 1 шт.
- петрушка – 1 пучок
- лавровий лист – 1 шт.
- сіль, перець – за смаком
- самогон "Вінниківка" – 50 г
Рецепт приготування:
- Чистимо картоплю, моркву і цибулю. Картоплю нарізаємо великими кубиками, моркву – навпіл, а цибулю – кільцями.
- Кидаємо овочі до окропу, додаємо лавровий листок, солимо і перчимо. Варимо овочі 10-15 хвилин.
- Рибу миємо, видаляємо зябра і відрізаємо голови. До киплячої води кладемо цілі рибини і варимо ще 15-20 хвилин. Наприкінці кидаємо порізану петрушку.
Секрет приготування від Олега Винника: "Щоб юшка була справжньою, додаємо трохи "білого чаю" (прим. – самогон). Я додаю домашнього, який готувала моя мама і пригощала, коли я приїжджав в гості".
Нагадаємо, в мережі продають десять гривень, які тримав у руках Олег Винник.
Дивіться відео, як Олег Винник готував юшку з ведучим Сергієм Лівадним: