Головна Сьогодні

Омлет з помідорами та салат "Коул слоу": рецепт смачного сніданку від Анатолія Анатоліча

Ведучий поділився рецептом фірмового сніданку в ефірі програми "Смачний ексклюзив"

Дієтологи не втомлюються повторювати, що сніданок – найважливіший прийом їжі. Анатолій Анатоліч, ведучий програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" поділився рецептами страв, які він готує вранці разом зі своєю дружиною Юлою. Це омлет з помідорами і баликом, а також американський салат "Коул слоу" .

Омлет від Толіча і Юли

Час приготування:

  • 10 хвилин

Складові:

  • 4 яйця
  • 2 жовтих помідора
  • 2 червоних помідора
  • 200 г балику
  • Зелень
  • Рослинна олія
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Обсмажте на олії балик.
  2. Додайте нарізані помідори, злегка обсмажте. Вбийте яйця. Приправте за смаком.
  3. Готовий омлет посипте зеленню.

Телеведучий Анатолій Анатолій і його дружина Юла
Телеведучий Анатолій Анатолій і його дружина Юла
Фото: Іван Марчук

"Коул слоу" від Толіча і Юли

Час приготування:

  • 10 хвилин

Складові:

  • 100 г моркви
  • 300 г капусти
  • 70 г сметани
  • 1 ч.л. американської гірчиці
  • 10 г білого хрону
  • Сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Наріжте моркву і капусту.
  2. Змішайте зі сметаною, гірчицею і хріном, додайте сіль і перець.
  3. Подавайте разом з омлетом.

Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом омлету зі шпинатом і сиром .

Всі подробиці в спецтемі Найкращі рецепти

Підпишись на наш telegram

Лише найважливіше та найцікавіше

Підписатися
Читайте Segodnya.ua у Google News

Популярні статті

Новини партнерів

Ми оновили правила збору та зберігання персональних даних

Ви можете ознайомитисЬ зі змінами в політиці конфіденційності. Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з оновленими правилами і даєте дозвіл на використання файлів cookie.

Прийняти