I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Великдень 2019: рецепт глазурі, яка не обсипається

Як приготувати желатинову глазур для Великодня

Як зробити глазур для паски, щоб вона не обсипалася, щоб не кришилася, не текла і не змащувалася, а трималася щільно, красиво і гладко? Напередодні світлого свята Воскресіння Христового ми ділимося з вами корисним і простим рецептом глазурі для паски. Особливо його оцінять любителі шоколаду.

Взагалі всіляких рецептів глазурі на Великдень існує дуже багато. Напевно у кожної господині припасений улюблений варіант прикрашання великодніх пасок, рулетів, пряників, печива та іншої випічки. Адже мало просто спекти ритуальну паску, важливо ще й ефектно її оформити.

Реклама

Читайте також:

Одні дотримуються давніх традицій, а тому постійно готують класичну білкову глазур для паски – білу і без жодних добавок. Інші обожнюють експерименти з новими смаками і не проти зробити глазур для паски якусь кольорову, з цитрусами або фруктовими добавками. Хтось прагне до дієтичного варіанту, а тому готує глазур для паски без яєць за рецептом на основі цукру.

При цьому особливо цінується глазур для паски, яка не обсипається після нанесення і не тріскається при висиханні. Сьогодні ми розповімо вам, як правильно зробити глазур для паски, щоб вона мала м'яку текстуру, залишалася красивою, гладкою і блискучою протягом декількох днів. Готуємо шоколадну глазур на основі желатину.

Реклама

Щоб приготувати для паски глазур з желатином, вам знадобиться:

1 склянка цукру,

Реклама

75 г порошку какао,

4 ст. ложки жирних вершків,

1 ст. ложка желатину,

півсклянки води.

Шоколадна глазур для Пасхи – рецепт приготування:

  1. Желатин замочити в 3 ст. ложках води, щоб він набряк.
  2. Змішайте в каструлі цукор з какао.
  3. Додайте до сухої суміші вершки, воду, що залишилася, і добре перемішайте.
  4. Поставте каструлю на слабкий вогонь і, помішуючи, доведіть до кипіння.
  5. Кип'ятіть глазур 1 хвилину, потім введіть в гарячу шоколадну суміш розчинений желатин і перемішайте.
  6. Зніміть глазур з вогню і трохи остудіть, періодично помішуючи лопаткою.
  7. Збийте міксером шоколадну глазур до стану густої і гладкої однорідної маси.
  8. Наносити шоколадну желатинову глазур на паску слід в злегка охолодженому вигляді. Близько 40 градусів. А паска повинна бути холодною, тоді глазур швидше схопиться і застигне.

Смачного!

Раніше ми публікували рецепт сирної паски на Великдень 2019.

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти