I love Ukraine

Все про Джонсона

Книги на літо

Секс vs сльози

Басейни у Києві

Тиждень моди

Печиво на День святого Валентина у вигляді сердечок: кращі рецепти

Рецепти печива на 14 лютого з фото
Печиво на 14 лютого
Печиво на 14 лютого

Порадувати кохану людину 14 лютого можна по-різному, але найбільш безпрограшний варіант – приготувати домашнє печиво у вигляді сердечок.

Дивіться відео, що дарувати на День закоханих:

Реклама

Читайте також:

Печиво "Сердечка" з глазур'ю

Печиво на День святого Валентина
Печиво на День святого Валентина

Реклама

Інгредієнти:

Час приготування:

  • 2 години

Для печива:

Реклама
  • 100 г вершкового масла
  • 150 г борошна
  • 0.5 ч.л. розпушувача
  • 75 г цукру

Для марципану:

  • 80 г очищеного мигдалю
  • 60 г цукрової пудри
  • 1 яєчний білок
  • 1 ч.л. лікеру Амаретто

Для прикраси:

  • 110 г джему
  • 2 ст.л. концентрованого молока
  • 75 г цукрової пудри
  • Червоний харчовий барвник

Спосіб приготування:

  1. Для приготування марципану мелений мигдаль з'єднуємо з цукровою пудрою, білком, лікером і ретельно перемішуємо. Загортаємо в харчову плівку і відправляємо на 30 хвилин в холодильник.
  2. Вершкове масло збиваємо з цукром, змішуємо з марципановою масою. Потім додаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо тісто. Загортаємо його в харчову плівку і відправляємо в холодильник на 40 хвилин. Потім розгортаємо тісто в пласт товщиною 0, 5 см і вирізаємо сердечка.
  3. Викладаємо на змащене вершковим маслом деко і відправляємо в розігріту до 180 ° С духовку на 8-10 хвилин. Готове печиво повністю охолоджуємо.
  4. Конфітюр прогріваємо на повільному вогні і змащуємо кожне печиво за допомогою кулінарного пензлика. Цукрову пудру просіюємо і змішуємо з концентрованим молоком, половину глазурі фарбуємо в рожевий колір.
  5. На половину сердечок наносимо глазур білого кольору, на інші – рожеву. Це зручно робити за допомогою ножа. На вологу глазур можна нанести глазур іншого кольору і з допомогою зубочистки намалювати візерунок.

Пісочні "Сердечка" з джемом

Печиво на 14 лютого з джемом
Печиво на 14 лютого з джемом

Час приготування:

  • 2 години

Інгредієнти:

  • 270 г борошна
  • 150 г вершкового масла
  • 100 г цукрової пудри
  • 2 жовтки
  • Цедра половини лимона
  • 1 ч.л. ванільного цукру
  • Дрібка солі
  • Густий джем
  • Цукрова пудра – для посипання

Спосіб приготування:

  1. Розм'якшене масло викладаємо в миску. Додаємо цукрову пудру з ваніліном, і все ретельно розтираємо.
  2. Цедру половини лимона натираємо на дрібній тертці.
  3. Додаємо жовтки і все ретельно перетираємо. У два прийоми додаємо 250 г борошна, залишки висипаємо на стіл під тісто. Замішуємо м'яке пластичне тісто, намагайтеся борошно більше не додавати – щоб уникнути зайвої жорсткості. Загорнемо його в харчову плівку і відправимо на годину в холодильник.
  4. Розкачуємо тісто між двох листів пергаментного паперу в пласт товщиною 4-5 мм. Верхній пергамент прибираємо.
  5. Беремо формочку у вигляді великого сердечка і прямо на аркуші починаємо формувати наші солодкі валентинки. Те тісто, що залишилося – знову пустимо в справу: зберемо в шар, розкачаємо і зробимо ще кілька сердечок.
  6. Тепер беремо формочку серця меншого розміру і вирізаємо в великих сердечках дірку у вигляді маленьких сердечок. При цьому у нас утворюється ще й купа маленьких сердечок.
  7. Ставимо тісто в гарячу духовку і печемо при 180 ºС протягом 7-10 хвилин.
  8. Посипаємо наші сердечка з виїмкою цукровою пудрою.
  9. На цілі великі сердечка кладемо ложечку густого джему – в саму серединку. Зверху приклеїмо посипану пудрою верхню частину. Виходить двошарова валентинка з красивою кольоровою серединкою і білосніжною посипкою.

Горіхове печиво "Сердечка"

Печиво у вигляді сердечок
Печиво у вигляді сердечок

Час приготування:

  • 1.5 години

Інгредієнти:

  • Борошно – 2 склянки
  • Сода – 1 ч. л.
  • Кориця – 1 ч. л.
  • Масло вершкове – 250 г
  • Цукор – 150 г
  • Яйце – 1-2 шт.
  • Фундук (або будь-які інші горіхи) – 50 г

Спосіб приготування:

  1. Розм'якшене масло збиваємо з цукром і змішуємо з корицею і борошном.
  2. Потім додаємо збите яйце, гашену лимонним соком соду і перемелені блендером горіхи. Якщо під рукою немає горіхів, то борошна потрібно взяти 2,5 склянки.
  3. Місимо тісто до гладкості і кладемо на годину в холодильник, накривши харчовою плівкою.
  4. Розкачуємо тісто в пласт товщиною 0.5 см. Вирізуємо сердечка за допомогою формочок для печива.
  5. Випікаємо в розігрітій на 180 ºС духовці приблизно 7-10 хвилин. Даємо охолонути на решітці.

Порада: Готові пряники-валентинки можна покрити глазур'ю: збити сік лимона приблизно з шістьма столовими ложками цукрової пудри і одним яєчним білком до отримання гладкої білої маси. У глазур можна додати барвник, щоб зробити сердечка червоними або рожевими.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, які салати приготувати на 14 лютого . "Сьогодні" також ділилися рецептами кексів на День святого Валентина .

Читайте також:

Реклама на segodnya.ua Реклама
Всі новини Показати ще
Реклама на segodnya.ua Реклама
Новини шоу-бізнеса
Читати ще
Лайфхаки для життя
Більше хаків
Модно
Ідеї нейл-дизайну
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
Манікюр на літо 2022
1 /2
Більше варіантів
Цитата дня

Після чотирьох місяців війни ніхто з нас не в порядку

Цитата на segodnya.ua
Олена Зеленська Перша леді України
Читати інтерв'ю
Instagram тижня
Акаунт про супергероїв сучасності — ЗСУ
Підписатися
Дивитися фото
Зберегти у закладинки
Haute Couture
Розклад Fashion Weeks

Париж. Франція

3 – 7 липня

Париж. Франція

Маямі. США

14 – 21 липня

Маямі. США

Нью-Йорк. США

9 – 14 вересня

Нью-Йорк. США

Лондон. Англія

16 – 20 вересня

Лондон. Англія

Мілан. Італія

20 – 26 вересня

Мілан. Італія
Подробиці з модних показів

Натискаючи на кнопку «Прийняти» або продовжуючи користуватися сайтом, ви погоджуєтеся з правилами використання файлів cookie.

Прийняти