Салат з курячої грудки, помідорів чері, яблук, горіхів і сиру оцінить навіть самий прискіпливий гурман. Оригінальний смак цій страві надає кисло-солодка заправка з оливкової олії, яблучного оцту і гірчиці.
Дивіться відео, як приготувати салат з куркою і хурмою:
Курячий салат з яблуками і горіхами
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 169 ккал на 100 г
Інгредієнти:
- 450 г готового курячого м'яса
- Жменя помідорів чері
- 1 кисло-солодке яблуко
- 1/4 склянки волоських горіхів
- 50 г тертого чеддера
- 1-2 ст. яблучного оцту
- 2 ч.л. діжонськой гірчиці
- 1 качан салату-латуку
- 3 ст.л. оливкового масла
- Сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування:
- Куряче філе (варене, запечене) наріжте соломкою.
- У мисці змішайте оливкову олію, оцет, гірчицю, сіль і перець.
- Салат помийте і обсушіть, помідори черрі розріжте навпіл.
- Яблуко помийте і наріжте тонкими скибочками.
- Додайте в миску з заправкою шматочки салату, перемішайте.
- Розподіліть на порційні тарілки, зверху викладіть шматочки філе і яблука, посипте черрі, горіхами і тертим сиром.
Корисна порада
Для приготування салату можете використовувати курку гриль, а замість салату-латуку – пекінську капусту, волоські горіхи замініть пелюстками мигдалю, а помідори черрі – солодким перцем.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом салату з куркою, грибами і огірками . "Сьогодні" також розповідали, як приготувати теплий салат з куркою і йогуртовой заправкою .