Весілля принца Гаррі і Меган Маркл відбудеться вже завтра, 19 травня. На торжестві гостям подадуть лимонний бісквіт з бузиновим просоченням, "наповнений свіжими ароматами весни". Він буде прикрашений масляним кремом і живими квітами.
Представники Кенсінгтонського палацу опублікували процес приготування весільного торта і навіть поділилися його рецептом. Як інгредієнти десерту вказані: 200 лимонів Амальфі, 20 кг цукру, 20 кг борошна, 10 пляшок бузинової наливки, 500 органічних яєць і 20 кг вершкового масла. Над створенням торта працює знаменитий в Лондоні шеф-кондитер родом з Каліфорнії Клер Птак, яка працює виключно з натуральними сезонними продуктами.
Власниця кондитерської "The Violet Bakery" заявила, що в захваті від співпраці, оскільки повністю розділяє гастрономічні смаки королівської пари.
Як і Меган Маркл, Клер Птак виросла в Каліфорнії. Вона працювала кондитером в "Chez Panisse" під керівництвом шеф-кухаря Аліси Вотерс. Пізніше жінка переїхала до Великої Британії, де влаштувалася до гастропабу "The Anchor & Hope" в Ватерлоо.
Раніше Меган Маркл брала інтерв'ю у Клер Птак для її колишнього сайту TheTig.com, який охоплював такі теми, як їжа, краса, мода і подорожі.
Нагадаємо, раніше англійський дизайнер створила торт у вигляді Кім Кардашьян. Також стало відомо, які страви любить їсти на сніданок Меган Маркл. Крім цього, ми повідомляли, що нна честь весілля принца Гаррі і Меган Маркл випустили морозиво.
Дивіться відео про весільний торт принца Гаррі і Меган Маркл:
Читайте також: