Для приготування супу ви можете використовувати будь-який бульйон – курячий, овочевий, яловичий. Кількість рідини додайте на свій смак.
Суп з фрикадельками
Інгредієнти:
- Яловичий фарш – 450 г
- Сухі хлібні крихти – 1/2 чашки
- Сіль, перець, копчена паприка – за смаком
- Картопля – 2-3 шт.
- Бульйон – за смаком
- Цибуля – 1 шт
- Морква – 1 шт
- Перець – 1 шт
- Часник – 1 зубчик
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ
Рецепт приготування:
- Змішайте фарш з хлібними крихтами і спеціями. Сформуйте маленькі фрикадельки.
- Почистіть картоплю і наріжте її кубиками.
- Викладіть картоплю в каструлю, зверху помістіть фрикадельки і акуратно залийте бульйоном. Поставте варитися.
- Тим часом подрібніть в кухонному комбайні цибулю з морквою і перцем. Овочеву суміш викладіть в сковороду і тушкуйте на невеликій кількості рослинної олії.
- Коли картопля майже звариться, додайте овочеву суміш до супу.
- Перед подачею видавіть в суп зубчик часнику. Такий суп смачно їсти разом з житнім або гречаним хлібом.
Нагадаємо, раніше ми писали, як приготувати смачний суп з полентою і овочами. Сайт "Сегодня" також ділився рецептом крем-супу з білими грибами і часниковими грінками.
Дивіться відео про найдорожчі супи світу: