Млинцевий пиріг з грибами, беконом, овочами і вершковим соусом – це апетитна гаряча закуска, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Кількість інгредієнтів в рецепті розрахована на одну порцію.
Закусочний пиріг з опеньками і беконом
Час приготування:
- 30 хвилин
Калорійність:
- 218 ккал на 100 г
Складові:
- 3 тонких млинця на молоці
- 30 г бекону
- 70 г опеньків
- 30 г помідори
- 30 г солодкого перцю
- 40 г твердого сиру
- 20 г вершкового масла
- Листок салату
Для соусу:
- 30 г вершків 20%
- 15 г смажених печериць
- Соєвий соус – 5 г
- Сіль, перець – за смаком
Дивіться відео, як приготувати млинці зі щавлем:
Спосіб приготування:
- Заздалегідь приготувати звичайні млинці з пшеничного борошна на молоці. Кожен млинець розрізати на чотири частини.
- На одній сковороді протягом 5-10 хвилин обсмажити нарізані шматочками опеньки, на другій – бекон, помідор і перець (нарізати на свій розсуд).
- Змішати вміст обох сковорідок. На кожен шматочок млинця покласти частину начинки, знову млинець – і так доверху.
- Покласти на деко, застелене пергаментом, посипати тертим сиром і запікати при 190 °С протягом 5 хвилин.
Як зробити соус для млинцевого пирога
Вершки змішати зі шматочками смажених печериць, додати соєвий соус, дати закипіти, посолити і поперчити за смаком. Млинці викласти на лист салату, полити соусом і подавати.
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом тонких млинців на пиві з грибами і сиром.