Щоб приготувати рулетики з кабачків з м'ясом, потрібно дуже тонко нарізати овочі. Дуже добре, якщо у вас спеціальна шинковка.
На кожну скибочку слід покласти шар м'ясного фаршу з цибулею і сиром і згорнути в рулет. А далі запекти кабачкові рулетики до готовності в духовці.
До речі, замість молодих кабачків ви можете використовувати цукіні. Підійдуть як жовті, так і зелені.
Рулетики з кабачків з фаршем
Час приготування:
- 45 хвилин
Калорійність:
- 106 ккал на 100 г
Складові:
- 400 г курячого або змішаного фаршу
- 1 цибулини
- 4 зубчики часнику
- 2 ст.л. сметани
- 100 г сиру
- Сіль, перець – за смаком
- Спеції, зелень – за смаком
Спосіб приготування:
- Кабачки помити і обсушити, розрізати вздовж на тонкі пластинки.
- Цибулю почистити, подрібнити і додати в фарш.
- Додати пропущений через прес часник, 50 г тертого сиру, сіль, перець і спеції на ваш смак, сметану. Масу добре перемішати.
- Кабачки посолити, на половину довжини викласти фарш, згорнути в рулет.
- Форму для запікання змастити олією і викласти рулети. Зверху рулети змастити сметаною.
- Духовку розігріти до 180 ºС і запікати кабачки близько 20-30 хвилин.
- За 5 хвилин до закінчення запікання вийняти, посипати тертим сиром і повернути в духовку.
Як подавати рулетики з кабачків
Рулети можна подавати з різними соусами, гарнірами, салатами.
Дивіться відео, як зробити холодну закуску з кабачків:
Нагадаємо, раніше ми ділилися рецептом супу з кабачків з в'яленими помідорами . Крім цього, ми писали, як спекти пиріг з кабачками і куркою .