Макарони з м'ясним фаршем і овочами – один з найпростіших і найдоступніших рецептів для вечері. Вам потрібно буде обсмажити овочі разом з фаршем на сковороді, а потім з'єднати їх з відвареними макаронами. Готову страву можна посипати тертим сиром для ситності.
Макарони з фаршем і овочами
Час приготування:
- 40 хвилин
Калорійність:
- 160 ккал на 100 г
Складові:
- Вода
- 400 г макаронів
- 300 г м'ясного фаршу
- 1 цибулина
- 1 морква
- 3 ст. л. олії
- 3 ст. л. томатної пасти
- 1 ч. л. цукру
- 1 ч. л. сушеного часнику
- Сіль – за смаком
Спосіб приготування:
- На сковороді розігріти олію.
- Додати дрібно нашатковану цибулину і нарізану кубиками моркву. Готувати 2-3 хвилини.
- Додати м'ясний фарш. Розбиваючи грудочки, готувати на середньому вогні 10-12 хвилин.
- Додати томатну пасту, сіль, цукор і сушений часник. Перемішати.
- Влити 300 мл води і томити на повільному вогні 15-20 хвилин під кришкою.
- Закип'ятити підсолену воду і відварити макарони до готовності.
- Готові макарони відкинути на друшляк.
Як подавати страву
Викласти на тарілки макарони і додати підливу з фаршем, прикрасити зеленню і подавати до столу.
Дивіться відео, як зробити млинці з макаронів:
Раніше ми ділилися порадами відомого дієтолога, як правильно їсти макарони, щоб не погладшати. Сьогодні.Lifestyle також розповідали, як приготувати макаронну запіканку з фаршем.